Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@18:47:40 GMT

سریال کره‌ای «پیشنهاد کاری»؛ یک کمدی عاشقانۀ موفق

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۱۱۵۷۵

سریال کره‌ای «پیشنهاد کاری»؛ یک کمدی عاشقانۀ موفق

فرارو- سریال «پیشنهاد کاری» یکی از تازه‌ترین و موفق‌ترین کمدی‌های عاشقانۀ کره‌ای است که در تمام طول دوازده قسمت خودش جذاب و پرنشاط است و سرشار است از لحظات غافلگیرکنندۀ طنزآمیز. این سریال در طول چند هفته توانست در صدر پربیننده‌ترین سریال‌های غیرانگلیسی‌زبان نتفلیکس قرار بگیرد.   به گزارش فرارو؛ داستان سریال از این قرار است که دختری از یک خانوادۀ ثروتمند به اسم جین یانگ سئو، از طرف پدرش تحت فشار قرار گرفته که در یک قرار آشنایی با مردی که نمی‌شناسد حاضر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دلش نمی‌خواهد این کار را بکند و به همین دلیل دوستش شین‌ ها ری را به جای خودش سر قرار می‌فرستد. وقتی ها ری سر قرار می‌رود می‌بیند آن کسی که قرار است ملاقات کند کانگ تائه مو رئیس همان شرکتی است که او در آن مشغول کار است. پس‌ ها ری تمام سعیش را می‌کند که کانگ تائه از هویت واقعیش مطلع نشود. وقتی هم که جین به دستیار کائه تانگ علاقه‌مند می‌شود اوضاع پیچیده‌تر و جالب‌تر می‌شود. یکی از نکاتی که جذابیت سریال را بیشتر کرده و باعث تمایز آن از خیلی از کمدی‌های عاشقانۀ دیگر شده این است که به جای اینکه فقط دنبال ساختن مثلث‌های عشقی باشد بیشتر بر جزئیات و عمق روابط دونفرۀ بین آدم‌ها تمرکز کرده است. بازیگران درجه یک سریال هم نقش مهمی در کشش و گیرایی آن دارند و باعث می‌شوند که شخصیت‌ها برای ما بسیار دوست‌داشتنی و همدلی‌برانگیز باشند. بخصوص کیم سجونگ (در نقش شین‌ها ری) و آن هیو سئوپ (در نقش کانگ تائه مو) جذاب‌ترین چهره‌های سریال هستند. البته از درخشش گروه بازیگران مکمل سریال و نقش‌های اثرگذار و ظریفی که به عهده دارند هم نباید غافل شد. اما از همه چیز مهم‌تر خود داستان سریال است که واقعا هر چیز جالبی که بتواند در یک داستان عاشقانه اتفاق بیافتد در آن هست. یک قرار آشنایی بدون شناختن طرف مقابل خودش می‌تواند کلی بار طنز داشته باشد حالا چه برسد به اینکه این وسط یک جابه‌جایی هم بین اشخاص اتفاق افتاده باشد. اما این تازه مربوط به قسمت اول است و قسمت‌های بعدی هم برای خودشان اتفاقات جالب کم ندارند. مثل اینکه یک نفر به آپارتمان جدیدی نقل مکان کند و خیلی اتفاقی همسایۀ دیوار به دیوار محبوب قدیمی‌اش از آب دربیاید.   روند گسترش داستان در طول دوازده قسمت کاملا تدریجی است و ریتم بسیار مناسبی دارد که نه حوصلۀ بیننده را سر می‌برد و نه همۀ ورق‌هایش را همان اول کار رو می‌کند. از همان قسمت اول شما بلافاصله جذب سریال می‌شوید و تا آخر با جریان لذتبخش و سبک و دوست‌داشتنی آن پیش می‌روید. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازیگران: آن هیو سئوپ (Ahn Hyo Seop)، کیم سجونگ (Kim Se Jeong)، سئول این‌آه (Seol Inah) و دیگران امتیاز: ۸.۳/۱۰ زمان انتشار: از ۹ اسفند تا ۱۶ فروردین (پایان یافته)

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال کره ای نقد سریال کمدی عاشقانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما

در شرایطی که تصور می‌شد ذائقه مخاطبان به سمت موضوعات سطحی و صرفاً خنده‌دار بودن به هر قیمتی رفته، اما مست عشق نشان داد که اگر سوژه‌های غیرکمدی به درستی کاویده و انتخاب شوند، جا برای استقبال گیشه از آنها باز است. - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم - گروه فرهنگی مروری بر ساخت آثار سینمایی در چند سال اخیر، یک حقیقت مهم را فاش می‌کند و آنهم اقبال خوب مخاطبان از فیلم‌های کمدی است. فروش بالای آثار طنز در چند سال اخیر، این پیام را به سینماگران داد که ساخت فیلم‌های کمدی می‌تواند تضمین‌کننده بازگشت هزینه‌های تولید آن باشد.

اوج این اتفاق را می‌توان در سال 1402 دید؛ جایی که کمدی‌ها نبض گیشه را به دست گرفتند و سهم بسیار زیادی از رکوردشکنی سینما در سال 1402 (با 28 میلیون مخاطب و حدوداً 1200 میلیارد فروش) مرهون وجود آنها شد. «فسیل»، «هتل»، «هاوایی»، «شهر هرت» و «ویلای ساحلی» در مجموع با فروشی به میزان 830 میلیارد تومان توانستند سهم 70 درصدی از این رکوردشکنی را از آن خود کنند تا توجه دست‌اندرکاران سینما به ساخت فیلم‌های کمدی بیش از پیش جلب شود.

فارغ از پرداختن به چرایی و ریشه استقبال از فیلم‌های کمدی که خود موضوع مفصل دیگری است، یک موضوع مهم قابل طرح و بحث است؛ «آیا قرار است سینمای ایران در فیلم‌های کمدی خلاصه شود و شاهد تک ژانری باشیم؟»

تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق

جدول فروش گیشه در روزهای ابتدایی سال 1403 باز هم در حال دامن زدن به پرسش فوق بود و رکوردشکنی‌های «تمساح خونی» و فروش بالای آن باز هم یادآوری می‌کرد که فعلا جایی برای ورود فیلم‌های غیرکمدی به پرده سنیما نیست!، اما حضور «مست عشق» ساخته حسن فتحی در صف اکران از نخستین روزهای اردیبهشت ماه، این گزاره را کمرنگ کرد. مست عشق از 5 اردیبهشت ماه اکران شد و تا به امروز (یعنی بعد از گذشت حدودا 10 روز) بیش از 46 میلیارد فروخته است.

این میزان فروش، مست عشق را در رتبه دوم فیلم‌های غیرکمدی از ابتدای سال 1402 تا به امروز قرار داده است، آنهم در شرایطی که رتبه نخست در اختیار انیمیشن «بچه زرنگ» با فروش 63 میلیارد تومان است و به نظر می‌رسد با ادامه روند فعلی فروش مست عشق، این فیلم می‌تواند رتبه نخست را از آن خود کند.

مست عشق و تابوشکنی در گیشه

یکی از ابعاد قابل بحث درباره مست عشق این است که فیلم جدید حسن فتحی یادآوری کرد "سینمای ایران تنها منحصر در دست کمدی‌سازان نیست و حتما سوژه‌ها و موضوعات دیگری هستند که می‌توانند اقبال مردم را به خود جلب کنند."

در شرایطی که تصور می‌شد ذائقه مخاطبان هنر هفتم در کشورمان به سمت موضوعات سطحی و صرفاً خنده‌دار بودن به هر قیمتی رفته، اما مست عشق نشان داد که اگر سوژه‌های غیرکمدی به درستی کاویده و انتخاب شوند، جا برای استقبال گیشه از آنها باز است. مست عشق سراغ یکی از مفاخر شعر و ادب ایران رفته و داستان زندگی چهره‌ای را روایت می‌کند که برای اکثر ایرانیان نام آشناست. اشعارش بارها و بارها در کتاب‌های فارسی دانش‌آموزان، برنامه‌های تلویزیونی و ترانه‌های خوانده شده توسط خوانندگان ایرانی بازخوانی شده و حس و حال علاقه‌مندان به ادب را دگرگون ساخته است.

اهمیت ساخت فیلمی نظیر مست عشق را باید از این جهت مورد بررسی قرار داد که راهی برای ساخت آثار سینمایی دیگری از مفاخر فرهنگ و ادب ایران باز می‌کند و این نوید را به دست‌اندرکاران سینما به ویژه تهیه‌کنندگان می‌دهد که برای جلب نظر مخاطب و کشاندن او به سالن سینما، به جز ساخت فیلم طنز، می‌توان سراغ موضوعات دیگر هم رفت. به ویژه اگر این موضوع، برگرفته از زندگی چهره‌های محبوب ایرانی مخصوصاً اهالی ادب و شعر باشند.

استاد مشهور ادبیات پارسی چه گفت؟

میرجلال‌الدین کزازی که از اساتید زبان و ادبیات فارسی است، در حاشیه اکران خصوصی مست عشق نکات مهمی را مورد اشاره قرار می‌دهد. او گفت: «از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی  بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار  بشکوه ، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.»

ساخت فیلم درباره نظامی؛ ادامه یک درک صحیح فرهنگی؟!

اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد که در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو حضور داشت از ساخت فیلم سینمایی درباره یکی دیگر از مفاخر ادبیات ایران و جهان خبر داد و گفت: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» با همکاری وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان ساخته می‌شود.

او تاکید کرد که قرار است برای مشاهیر ادبیاتی، فیلم‌های مشترک تولید شود و گفت: "در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند. ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند."

اگر حرف‌های وزیر ارشاد جامه عمل بپوشد و ساخت فیلمی درباره حکیم نظامی جدی و عملیاتی شود، شاهد ادامه یک سیاستگذاری صحیح فرهنگی خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • اعلام زمان قطعی پخش فصل سوم «زخم کاری»
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد